Wyspa kuchenna do zadań specjalnych

Wyspa kuchenna Ego włoskiej firmy Abimis z chirurgiczną precyzją aplikuje wnętrzu mocny stylistyczny twist.

W klasycznym apartamencie z widokiem na dachy Paryża zimna stal kuchenna tworzy celny kontrapunkt dla szlachetnych sztukaterii i drewna, czyniąc domową kuchnię intrygującym rozwiązaniem wnętrzarskim.

Fazowane drzwi, które są zintegrowane z konstrukcją bryły, niewidoczne zawiasy i ergonomiczne uchwyty gwarantują higienę i praktyczność. W komplecie z piekarnikiem po obu stronach wyspy znajdują się szuflady z wysuwanymi półkami przeznaczonymi do przechowywania żywności i przyborów kuchennych. Wyspa wykonana jest w całości z polerowanej stali nierdzewnej.

Magazyn Design Alive

NR 13/2024 WYDANIE SPECJALNE

ZAMAWIAM

NR 13/2024 WYDANIE SPECJALNE

Magazyn Design Alive

ZAMAWIAM

NR 49 JESIEŃ 2024

Wyspa kuchenna Abimis

Za profesjonalizmem projektów i wykonania kuchni włoskiej marki stoi czterdziestoletnie doświadczenie w obróbce stali nierdzewnej. To, co wyróżnia Abimis to całkowita możliwość skonfigurowania kuchni tak, aby w 100 proc. odpowiadała na potrzeby każdego klienta.

Chęć kontroli nad każdym elementem sprawia, że Abimis towarzyszy nie tylko architektom i projektantom wnętrz, ale także indywidualnym klientom na każdym etapie procesu: od wstępnej koncepcji po produkcję, transport i instalację. Dzięki temu dosłownie każdy może cieszyć się we własnym domu jakością spod znaku gwiazdki Michelin.

Zapisz się do newslettera!

Powiązane artykuły: