Wyspa kuchenna Ego włoskiej firmy Abimis z chirurgiczną precyzją aplikuje wnętrzu mocny stylistyczny twist.
W klasycznym apartamencie z widokiem na dachy Paryża zimna stal kuchenna tworzy celny kontrapunkt dla szlachetnych sztukaterii i drewna, czyniąc domową kuchnię intrygującym rozwiązaniem wnętrzarskim.
Fazowane drzwi, które są zintegrowane z konstrukcją bryły, niewidoczne zawiasy i ergonomiczne uchwyty gwarantują higienę i praktyczność. W komplecie z piekarnikiem po obu stronach wyspy znajdują się szuflady z wysuwanymi półkami przeznaczonymi do przechowywania żywności i przyborów kuchennych. Wyspa wykonana jest w całości z polerowanej stali nierdzewnej.
Wyspa kuchenna Abimis
Za profesjonalizmem projektów i wykonania kuchni włoskiej marki stoi czterdziestoletnie doświadczenie w obróbce stali nierdzewnej. To, co wyróżnia Abimis to całkowita możliwość skonfigurowania kuchni tak, aby w 100 proc. odpowiadała na potrzeby każdego klienta.
Chęć kontroli nad każdym elementem sprawia, że Abimis towarzyszy nie tylko architektom i projektantom wnętrz, ale także indywidualnym klientom na każdym etapie procesu: od wstępnej koncepcji po produkcję, transport i instalację. Dzięki temu dosłownie każdy może cieszyć się we własnym domu jakością spod znaku gwiazdki Michelin.